General POLSKI Topic
Hahah, no ja bym się marwiła na twoim miejscu Jeszcze Ci wrogów narobi, ahaha.
Ale nakrzyczałam na niego i podkulił ogonek, więc chyba już tak nie będzie robić
Ależ skąd... Nigdy więcej, moja droga.
wrote:Swoją drogą, pytanie do ludzi z Krakowa lub okolic;Nie macie namiarów na jakiegoś handlarza kozami, który nie zadaje zbędnych pytań? Echo potrzebuje nowej kozy.
Ja nie, bo nie mieszkam w tych okolicach.
xDDD
Wracaj na q3, bez Ciebie to nie to samo :[
Ależ skąd... Nigdy więcej, moja droga.
bardzo zabawne khaz : D
ps. prawie nie zauważyłam.
edit:
Jak echo zobaczy jak profanujesz jego nick, to padnie na zawał
eheheh wszystko widzę! zaraz pójdę do pani przedszkolanki na skargę, na khaza, że ze mnie żartuje i w ogóle, że mi dokucza! khaz ty
flowww
bo
echo jest nie do podrobienia
flowww
bo
ehehe, ja się dałam wczoraj nabrać : D
wrote:flowww
bo
ehehe, ja się dałam wczoraj nabrać : D
tak, coś o tym wiem, bo on ma doświadczenie w tych sprawach... xD
jak wtedy gdy udawał emilkę xD khaz, zakładasz czasem miniówę jak udajesz kobiety ?
Przecież mówiłem że nie zagram z wami, bo zachlałem ryja
Ale chyba mi nie powiesz że moje cenne rady nie podziałały, przecież PX wtedy wygrało z R2
chcecie troche konspiracji to macie tu takie cuś o tym malezyjskim boeingu co zniknął z radarów w miniony piątek
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/plamy-oleju-na-morzu-pasazerowie-z-kradzionymi-paszportami-co-sie-stalo-z-malezyjskim-boeingiem,405589.html
Ponoć nawet (niezniszczalna) czarna skrzynka milczy i nie daję oznak jakiegokolwiek działania, ktoś przywalił e-bombą?
http://www.infowars.com/e-bomb-the-electronic-weapon-that-can-make-a-plane-disappear-videos/
Raz przeczytałam z bratem dział 'teorie kospiracyjne' na paranormalne.pl i mam dość na całe życie Mam wrażenie, że Ci ludzie nawet w puszcze fasoli zwęszą teorie spiskowe i chęć przęjęcia umysłów ludzi lub zagładę ludzkości.
Fasola to zły przykład Musisz czytać niewidzialne znaki . en ten toli, brzuch mnie boli,
a od czego, od fasoli,
bo fasola była twarda >
Fasola to zły przykład Musisz czytać niewidzialne znaki . en ten toli, chuj mnie boli,
a od czego, od walenia xD,
bo Ravenna mi nie dala xD >
Albo poprostu oczywiste znaki, tak bardzo, że przeciętnemu człowieku to się, aż w głowie nie mieści i tyle