General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Warto też porozmawiać z Dranzer'em o jego bibliotece configów, kiedyś mi wysłał folder z około 30 plikami najlepszych graczy e+

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

◀█ BIG BOB
expedion's picture
XV!BENEDYKT wrote:

◀█ BIG BOB wrote:
Just want to let you guys know, the new posts on this thread for me is 0 at the moment. So you're all being watched.

jestes pewny ze to 0? ;>

Don't make me talk in Chinese.

RAVENNA
ravenna's picture
kszksz wrote:

@Ravena, nie wiem czy "exec'ujesz" swoj config, czy wpisujesz komendy w konsolę, jeśli wpisujesz komendy w konsolę i nie masz własnego pliku *cfg to pamiętaj, żeby po wpisaniu komend użyć również /writeconfig q3config. Jeśli masz swój config to dodaj na końcu komendy /in_restart i /vid_restart. Możesz tu wrzucić swój cfg, podać mi parametry PC, a ja w chwili wolnego czasu postaram się to wyedytować i zoptymalizować.

No właśnie mam zapisany cfg i dopisalam te komendy ale nic to nie zmienia... No jakoś sobie poradzę, wpisując za każdym razem /vid_restart, chociaż wcześniej, jak działało mi alt+enter było szybciej, o wiele...
Zresztą i tak teraz wszystko jest do dupy i już się poddaję.

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

kszksz
japierdole's picture

Spróbuj reinstalowqć Quake, bo to dosyć nietypowe ;]

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

Wrzuc tu swoj cfg, pewnie masz burdel.

khaz'
Clan/TS Moderator

Wszystkim już się zająłem. Jedyny problem jaki jej teraz został to skaczący ping na serwerach, ale tutaj jedynie już format pomoże Tongue

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

RAVENNA
ravenna's picture

Khaz mi pomógł wszystko naprawić, mimo iż na niego krzyczałam Big grin

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

khaz z czystej ciekawosci, czy na windowsie nie jest tak ze jak klikniesz na klawiaturze ikonke windowsa, to wtedy juz mozesz przeskakiwac pomiedzy okienkami (przerzuci cie na pulpit chyba)? Przy alt tab warto chyba sprawdzic czy w tle masz jakies okienka, bo na pusty pulpit ciezko chyba przeskoczyc? Moze da sie zmieniac okna za pomoca alt shift tab - chyba podrasowane windowsy z aero czy innym gownem tak majOM (gdzies rzucilo mi sie kiedys w oczy).

VENDETTA KLATWA

Co to za zagadka: małe , czarne , a największą osobe podniesie? Happy

kszksz
japierdole's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Wrzuc tu swoj cfg, pewnie masz burdel.

Bankowo ma zdublowane komendy.