General POLSKI Topic
Warto też porozmawiać z Dranzer'em o jego bibliotece configów, kiedyś mi wysłał folder z około 30 plikami najlepszych graczy e+
wrote:Just want to let you guys know, the new posts on this thread for me is 0 at the moment. So you're all being watched.jestes pewny ze to 0? ;>
Don't make me talk in Chinese.
@Ravena, nie wiem czy "exec'ujesz" swoj config, czy wpisujesz komendy w konsolę, jeśli wpisujesz komendy w konsolę i nie masz własnego pliku *cfg to pamiętaj, żeby po wpisaniu komend użyć również /writeconfig q3config. Jeśli masz swój config to dodaj na końcu komendy /in_restart i /vid_restart. Możesz tu wrzucić swój cfg, podać mi parametry PC, a ja w chwili wolnego czasu postaram się to wyedytować i zoptymalizować.
No właśnie mam zapisany cfg i dopisalam te komendy ale nic to nie zmienia... No jakoś sobie poradzę, wpisując za każdym razem /vid_restart, chociaż wcześniej, jak działało mi alt+enter było szybciej, o wiele...
Zresztą i tak teraz wszystko jest do dupy i już się poddaję.
Spróbuj reinstalowqć Quake, bo to dosyć nietypowe ;]
Wszystkim już się zająłem. Jedyny problem jaki jej teraz został to skaczący ping na serwerach, ale tutaj jedynie już format pomoże
Khaz mi pomógł wszystko naprawić, mimo iż na niego krzyczałam
khaz z czystej ciekawosci, czy na windowsie nie jest tak ze jak klikniesz na klawiaturze ikonke windowsa, to wtedy juz mozesz przeskakiwac pomiedzy okienkami (przerzuci cie na pulpit chyba)? Przy alt tab warto chyba sprawdzic czy w tle masz jakies okienka, bo na pusty pulpit ciezko chyba przeskoczyc? Moze da sie zmieniac okna za pomoca alt shift tab - chyba podrasowane windowsy z aero czy innym gownem tak majOM (gdzies rzucilo mi sie kiedys w oczy).
Co to za zagadka: małe , czarne , a największą osobe podniesie?
Wrzuc tu swoj cfg, pewnie masz burdel.
Bankowo ma zdublowane komendy.
Wrzuc tu swoj cfg, pewnie masz burdel.