General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

lubie placki

mzi.ql
mzi's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Wynika to z tego, ze jak ja cos napisze to sie zaraz pojawia animal, zeby mnie skrytykowac Smug
Jesli bacznie sie przyjzysz to wyciagniesz wnioski takie, ze to raczej animal zaczyna pyskowki, bo on zawsze ma racje, a wielu ludzi sie z tym nie zgadza no i heja...

O to to właśnie. Taki przykład dla ciebie Terror Winking To o czym wspomniałem na sb Winking

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
mzi.ql wrote:

!@#$%&*( terror )_ wrote:
Wynika to z tego, ze jak ja cos napisze to sie zaraz pojawia animal, zeby mnie skrytykowac Smug
Jesli bacznie sie przyjzysz to wyciagniesz wnioski takie, ze to raczej animal zaczyna pyskowki, bo on zawsze ma racje, a wielu ludzi sie z tym nie zgadza no i heja...

O to to właśnie. Taki przykład dla ciebie Terror Winking To o czym wspomniałem na sb Winking

nom, teraz tylko czekam az sie animal pojawi i napisze, ze placki sa do dupy xd

animalchik
fala.q3's picture

bo sa do dupy maja za duzo kalori ale jak chcesz wpierdalac placki to czemu nie, tylko pozniej nie placz mi tutaj ze dupa nie wchodzi w drzwi Happy

tak btw. ja nie z toba tutaj rozmawialem, ja cie chwale za dziare a ty mi chuju sztylet w plecy... ehh Happy no nic a nic nie da sie tutaj pogadac bo zaraz jakis wywod dostaniesz w stylu gmz ktory ma niewiele wspolnego z tym o czym piszesz, masakra...

@mzi, daj spokuj pane, przyznalbys sie w koncu do haxa a nie dupe mi obrabiasz na sb...

I am addicted to life.

mzi.ql
mzi's picture
animalchik wrote:

@mzi, daj spokuj pane, przyznalbys sie w koncu do haxa a nie dupe mi obrabiasz na sb...

Ups chyba wreszcie nie masz w czymś racji Panie ;o Na sb nie była o tobie mowa dosłownie. No mam wh Confused

inFectedpump
sin's picture

fala daj wkoncu jakis dowod a nie caly czas tylko pierdolisz ze to czit

animalchik
fala.q3's picture
inFectedpump wrote:

fala daj wkoncu jakis dowod a nie caly czas tylko pierdolisz ze to czit

a ty skoncz wreszcie negowac to co napisal equinox, terror zarzyn na forum, ale ty pewnie chcesz ss...

czit jak chuj

I am addicted to life.

mzi.ql
mzi's picture

prof. dr hab. inż. Fala. Z kim my w ogóle polemizujemy..

inFectedpump
sin's picture

ja mowie kurwa do ciebie mister google na chuj wpierdalasz equ terrora i zarzyna jak mowisz ze to czit to kurwa daj dowod jak niemasz to zamknij juz ta buzke

trickz
tr1ckz's picture

zostafffcie Mariusha Sad

On board since August 2007.