General POLSKI Topic
ja wam powiem tak: w dupie to mam.
ładna dzisiaj pogoda.
...
ładna dzisiaj pogoda.
Nawet nie wiesz jak się ucieszyłem z tego dzisiejszego słońca - ludzie na twarzy jacyś mniej skrzywieni i zmęczeni, a uśmiechem odpowiadają uśmiechem
Szkoda, że to nie dotyczy tego topica, bo nawet z jaj jakie robią to zaraz ni stąd ni zowąd tworzy się niepotrzebna awantura Zbyt na serio.
...mój obecny avatar przeskalowany do standardów na tej strony i śmiem stwierdzić, że ssie pałkę...
Jak to ssie pałkę???- dla mnie to wygląda na fajkę hehehe
Nienawiść jest zbyt mainstream'owa ;]
Ludzie odpowiadaja usmiechem na usmiech ? napewno w Polsce mieszkasz ?...
No tak Pietrek Może mam jakiś głupi wyraz twarzy (hehehe), ale często mi się to zdarza . Ludzie NAWET w Polsce również są jednak spoko i wystarczy spróbować... No może z facetami jest troszkę inaczej, bo wiadomo, co kto może jak odebrać lol. Grunt, że to działa i na prawdę, tak nie wielkim wysiłkiem, można wiele spraw załatwić bardziej przyjemny sposób.
Pewnie ciężko wyczuć jakim człowiek jestem, ale szybko łapię kontakt.
A na forach jest z tym strasznie ciężko, bo dochodzi ekspresja wypowiedzi. Wiele razy zdarzyło się i nadal tak jest, że moje wypowiedzi zostały źle odczytane - w stylu "co autor miał na myśli". A tutaj, mamy najlepszą szkołę życia w tych sprawach. Nigdzie indziej nie spotkałem w jednym miejscu tylu indywidualności. Ostatni raz chyba w klasie maturalnej.
Pogadamy o tym w realu hehe. Wszystko się wyprostuje chłopaki rozrabiaki
PS. Odkąd jestem w Rzeszowie, to chodzę ciąglę na bani. A tak się zarzekałem, że będę miał czas wolny i posprawdzam nam noclegi na lipiec ehhhh. A jaka to była męczarnia o ten laptop (czytaj złom ), na którym piszę w lekkim stanie zmiennobehawioralnym swoje wypociny czy cuś...
PS2. O co kaman z tym Notrogen'em? Tylko bez ciśnienia i qrew jeśli to możliwe a i hejterstwa też - suche fakty. Z góry dziękować, dziekować
laki lubi flaki XD
wrote:
Ludzie odpowiadaja usmiechem na usmiech ? napewno w Polsce mieszkasz ?...No tak Pietrek Może mam jakiś głupi wyraz twarzy (hehehe), ale często mi się to zdarza . Ludzie NAWET w Polsce również są jednak spoko i wystarczy spróbować... No może z facetami jest troszkę inaczej, bo wiadomo, co kto może jak odebrać lol. Grunt, że to działa i na prawdę, tak nie wielkim wysiłkiem, można wiele spraw załatwić bardziej przyjemny sposób.
Jedyny uśmiech jaki ja spotykam to uśmiech wymuszony.
Luki. Uśmiech pomaga . Jasne że tak.
Zadam ci zagadke
Idziesz na poczte coś załatwić. pełno ludzi, kolejka , standarcik.
Wchodzisz uśmiechasz się i mówisz głośno dzień dobry.
Pytanie brzmi.
Czy więcej osób ci odpowie dzień dobry , lub uśmiechnie się
CZy nie zareguje wcale, bądz poczęstuje ciebie spojrzeniem od góry do dołu.
Lepiej nie mogłeś trafić, hehe .
Dzisiaj wysłałem pocztówkę do żoneczki i synka - już wczoraj za mną chodziło żeby to zrobić. Dawno prywatnie niczego nie wysyłałem i pomyślałem, że zamiast sms, zrobię im małą niespodziewajkę.
.W chodzę na pocztę i mówię Dzień Dobry (bez TVN).
Masz rację zarzyn'kowy , mniej niż połowa osób odpowiedziała tym samym (nie liczę Pań z poczty, bo waliły stemplami i nic nie słyszały).
W sumie byłem w dwóch okienkach. W jednym chciałem wysłać pocztówkę prioritetowym poleconym i dostałem stosowny "blankiet" plus ładna pocztówkę. Po jego wypełnieniu, znów kolejka bez "numerków" i trafiłem do innej Pani. Ta mi powiedziała, że bez koperty nie może przyjąć mojej dyspozycji - jako priorytet "bez dodatkowej koperty" dla moje pocztówki. Poprosiłem w takim razie o zwykły znaczek (skoro zamiast 4,50zł chcą zarobić ponad 2 rzy mnie tj. 1,60zł. Nieważne.
Ale wiesz mi, że gdy zauważyły, że nie smieję się z nich a uśmiecham się do nich, to ich cała obsługa wyglądał zupełnie incazej niż z poprzednimi "petentami". Patrzyły prosto w oczy, nie uciekały wzrokiem bądź nie chciały patrzeć z kim rozmawiają. Wcześniej odwiedziłem aptekę i tam Pani magister, to prawie całkę z tangensa zrobiła mi, nt tabletek przeciwbólowych na gardło (zadałem jej pytanie zamknięte a nie otwarte) - z innymi klientami tak nie rozmawiała...
Więc myśl co chcesz - Twoje prawo
wiedzę podwójnie czas spać lol
Ale wiesz mi, że gdy zauważyły, że nie smieję się z nich a uśmiecham się do nich, to ich cała obsługa wyglądał zupełnie incazej niż z poprzednimi "petentami". Patrzyły prosto w oczy, nie uciekały wzrokiem bądź nie chciały patrzeć z kim rozmawiają. Wcześniej odwiedziłem aptekę i tam Pani magister, to prawie całkę z tangensa zrobiła mi, nt tabletek przeciwbólowych na gardło (zadałem jej pytanie zamknięte a nie otwarte) - z innymi klientami tak nie rozmawiała...
Przystojniaczek
ja mowie kurwa do ciebie mister google na chuj wpierdalasz equ terrora i zarzyna jak mowisz ze to czit to kurwa daj dowod jak niemasz to zamknij juz ta buzke
dowod masz na forum, wiec skoncz z ta szopka, ile razy mozna udowadniac czyjas wine... jakby ciebie zlapali z plikiem znaczonch banknotow w reku to bys mowil ze to nie twoja reka... zal dupe sciska
prof. dr hab. inż. Fala. Z kim my w ogóle polemizujemy..
polemizujecie? no iscie wysublimowana debata...
no iscie wysublimowana debata...
To na ch.j drążysz temat? Żal dupę ściska.
Ludzie odpowiadaja usmiechem na usmiech ? napewno w Polsce mieszkasz ? takie cuda tylko w Holnadii widzialem myslalem, ze tutaj w Anglii tez tak bedzie, ale tutaj ludzie tak samo zawistni jak w Polsce, tylko troche bogatsi...
btw zobaczcie tego pedala http://www.excessiveplus.net/users/notrogen
http://www.excessiveplus.net/forums/thread/cheater-report-discussion-1?page=85#comment-422016
jebany cheater skierujmy nasze czarne mysli na tego dupoglowca