General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
echooo ^
echo's picture

ja wam powiem tak: w dupie to mam.

ładna dzisiaj pogoda.

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
echooo ^ wrote:

...
ładna dzisiaj pogoda.

Nawet nie wiesz jak się ucieszyłem z tego dzisiejszego słońca - ludzie na twarzy jacyś mniej skrzywieni i zmęczeni, a uśmiechem odpowiadają uśmiechem Happy

Szkoda, że to nie dotyczy tego topica, bo nawet z jaj jakie robią to zaraz ni stąd ni zowąd tworzy się niepotrzebna awantura Confused Zbyt na serio.

khaz' wrote:

...mój obecny avatar przeskalowany do standardów na tej strony i śmiem stwierdzić, że ssie pałkę...

Jak to ssie pałkę???- dla mnie to wygląda na fajkę hehehe Tongue

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

echooo ^ wrote:
...
ładna dzisiaj pogoda.

Nawet nie wiesz jak się ucieszyłem z tego dzisiejszego słońca - ludzie na twarzy jacyś mniej skrzywieni i zmęczeni, a uśmiechem odpowiadają uśmiechem Happy

Szkoda, że to nie dotyczy tego topica, bo nawet z jaj jakie robią to zaraz ni stąd ni zowąd tworzy się niepotrzebna awantura Confused Zbyt na serio.

Ludzie odpowiadaja usmiechem na usmiech ? napewno w Polsce mieszkasz ? takie cuda tylko w Holnadii widzialem Happy myslalem, ze tutaj w Anglii tez tak bedzie, ale tutaj ludzie tak samo zawistni jak w Polsce, tylko troche bogatsi...

btw zobaczcie tego pedala http://www.excessiveplus.net/users/notrogen
http://www.excessiveplus.net/forums/thread/cheater-report-discussion-1?page=85#comment-422016

jebany cheater Happy skierujmy nasze czarne mysli na tego dupoglowca Happy

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Nienawiść jest zbyt mainstream'owa ;]

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Ludzie odpowiadaja usmiechem na usmiech ? napewno w Polsce mieszkasz ?...

No tak Pietrek Happy Może mam jakiś głupi wyraz twarzy (hehehe), ale często mi się to zdarza Happy. Ludzie NAWET w Polsce również są jednak spoko i wystarczy spróbować... No może z facetami jest troszkę inaczej, bo wiadomo, co kto może jak odebrać lol. Grunt, że to działa i na prawdę, tak nie wielkim wysiłkiem, można wiele spraw załatwić bardziej przyjemny sposób.

Pewnie ciężko wyczuć jakim człowiek jestem, ale szybko łapię kontakt.
A na forach jest z tym strasznie ciężko, bo dochodzi ekspresja wypowiedzi. Wiele razy zdarzyło się i nadal tak jest, że moje wypowiedzi zostały źle odczytane - w stylu "co autor miał na myśli". A tutaj, mamy najlepszą szkołę życia w tych sprawach. Nigdzie indziej nie spotkałem w jednym miejscu tylu indywidualności. Ostatni raz chyba w klasie maturalnej.
Pogadamy o tym w realu hehe. Wszystko się wyprostuje chłopaki rozrabiaki

PS. Odkąd jestem w Rzeszowie, to chodzę ciąglę na bani. A tak się zarzekałem, że będę miał czas wolny i posprawdzam nam noclegi na lipiec ehhhh. A jaka to była męczarnia o ten laptop (czytaj złom ), na którym piszę w lekkim stanie zmiennobehawioralnym swoje wypociny czy cuś...

PS2. O co kaman z tym Notrogen'em? Tylko bez ciśnienia i qrew jeśli to możliwe a i hejterstwa też - suche fakty. Z góry dziękować, dziekować

laki lubi flaki XD

zarzyn
zarzyn's picture

!@#$%&*( terror )_ wrote:

Ludzie odpowiadaja usmiechem na usmiech ? napewno w Polsce mieszkasz ?...

No tak Pietrek Happy Może mam jakiś głupi wyraz twarzy (hehehe), ale często mi się to zdarza Happy. Ludzie NAWET w Polsce również są jednak spoko i wystarczy spróbować... No może z facetami jest troszkę inaczej, bo wiadomo, co kto może jak odebrać lol. Grunt, że to działa i na prawdę, tak nie wielkim wysiłkiem, można wiele spraw załatwić bardziej przyjemny sposób.

Jedyny uśmiech jaki ja spotykam to uśmiech wymuszony.

Luki. Uśmiech pomaga . Jasne że tak.
Zadam ci zagadke
Idziesz na poczte coś załatwić. pełno ludzi, kolejka , standarcik.
Wchodzisz uśmiechasz się i mówisz głośno dzień dobry.
Pytanie brzmi.
Czy więcej osób ci odpowie dzień dobry , lub uśmiechnie się
CZy nie zareguje wcale, bądz poczęstuje ciebie spojrzeniem od góry do dołu.

Happy

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Lepiej nie mogłeś trafić, hehe Happy .

Dzisiaj wysłałem pocztówkę do żoneczki i synka - już wczoraj za mną chodziło żeby to zrobić. Dawno prywatnie niczego nie wysyłałem i pomyślałem, że zamiast sms, zrobię im małą niespodziewajkę.
.W chodzę na pocztę i mówię Dzień Dobry (bez TVN).
Masz rację zarzyn'kowy Big grin , mniej niż połowa osób odpowiedziała tym samym (nie liczę Pań z poczty, bo waliły stemplami i nic nie słyszały).

W sumie byłem w dwóch okienkach. W jednym chciałem wysłać pocztówkę prioritetowym poleconym i dostałem stosowny "blankiet" plus ładna pocztówkę. Po jego wypełnieniu, znów kolejka bez "numerków" i trafiłem do innej Pani. Ta mi powiedziała, że bez koperty nie może przyjąć mojej dyspozycji - jako priorytet "bez dodatkowej koperty" dla moje pocztówki. Poprosiłem w takim razie o zwykły znaczek (skoro zamiast 4,50zł chcą zarobić ponad 2 rzy mnie tj. 1,60zł. Nieważne.

Ale wiesz mi, że gdy zauważyły, że nie smieję się z nich a uśmiecham się do nich, to ich cała obsługa wyglądał zupełnie incazej niż z poprzednimi "petentami". Patrzyły prosto w oczy, nie uciekały wzrokiem bądź nie chciały patrzeć z kim rozmawiają. Wcześniej odwiedziłem aptekę i tam Pani magister, to prawie całkę z tangensa zrobiła mi, nt tabletek przeciwbólowych na gardło (zadałem jej pytanie zamknięte a nie otwarte) - z innymi klientami tak nie rozmawiała...

Więc myśl co chcesz - Twoje prawo Happy

wiedzę podwójnie czas spać lol

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Ale wiesz mi, że gdy zauważyły, że nie smieję się z nich a uśmiecham się do nich, to ich cała obsługa wyglądał zupełnie incazej niż z poprzednimi "petentami". Patrzyły prosto w oczy, nie uciekały wzrokiem bądź nie chciały patrzeć z kim rozmawiają. Wcześniej odwiedziłem aptekę i tam Pani magister, to prawie całkę z tangensa zrobiła mi, nt tabletek przeciwbólowych na gardło (zadałem jej pytanie zamknięte a nie otwarte) - z innymi klientami tak nie rozmawiała...

Przystojniaczek Winking

animalchik
fala.q3's picture
inFectedpump wrote:

ja mowie kurwa do ciebie mister google na chuj wpierdalasz equ terrora i zarzyna jak mowisz ze to czit to kurwa daj dowod jak niemasz to zamknij juz ta buzke

dowod masz na forum, wiec skoncz z ta szopka, ile razy mozna udowadniac czyjas wine... jakby ciebie zlapali z plikiem znaczonch banknotow w reku to bys mowil ze to nie twoja reka... zal dupe sciska

mzi.ql wrote:

prof. dr hab. inż. Fala. Z kim my w ogóle polemizujemy..

polemizujecie? no iscie wysublimowana debata...

I am addicted to life.

mzi.ql
mzi's picture
animalchik wrote:

no iscie wysublimowana debata...

To na ch.j drążysz temat? Żal dupę ściska.