General POLSKI Topic
kto wy ? tu jest mowa o jednej osobie jakbys nie ogarnal, i jaki to jest dowod? ta mentalnosc ludzi tu mnie rozpierdala..
jesteś żywym przykładem na to że jednak coś działam, a ty i inni czietrzy nie mają bana bo rankingu nie ma, jesteś cziterem i niewidze żadnego pododu dlaczego miałbym o tym nie pisać
No i na pisaniu się kończy. Zanim wsadzisz mi 3/4 języka do dupy po raz kolejny, to wiedz, że i tak mam i będę miał z tego polewkę, mimo wszystko. Ale nie jest to fajne, czytać o sobie takie nowiny, zwłaszcza, że znalazłem się w tym syfie przypadkowo. Wielu graczy, w tym ja starało się i nadal stara od początku wykreować swój wizerunek w oczach innych na dość godnym poziomie i przykro jest patrzeć, jak to wszystko zmierza w takim kierunku, odwrotnym kierunku za sprawą absurdalnych pomówień. Aczkolwiek nie deprymuje mnie to na tyle, abym popadł w jakiegoś rodzaju załamanie. Zapomniałem o fakcie, że ty, jako tzw. kolokwialnie 'mister google' czy profesor Fala, wie wszystko i od wszystkich lepiej i stara się być jakimś śmiesznym wszechwiedzącym i nauczycielem, wykorzystując przy tym naiwnych ludzi na skromnym modzie Excessive Plus. Trochę słabe, nie sądzisz? Swoją drogą marna ta prowokacja i podjudzanie tłumu, ale udało ci się kolejny raz zwabić mnie do udzielenia się na ten temat. Wbrew pozorom 'usiłuję' tylko walczyć o swoje prawa, więc nie szukaj aprobaty, nawet w kwestii bana. Powodzenia.
o jakie prawa ty chcesz walczyć? tu nie ma praw. rayden i sp jak zobaczyli po akcji z haxami xwiękowymi co tu sie dzieje to pierdolnęli tym wszsytkim i poszli zamykając cały klan. to jest jeden burdel
powoli caly ten topic przypomina mi cos takiego https://www.youtube.com/watch?v=SBHwyCh-Rfo dajcie sobie na wstrzymanie
o jakie prawa ty chcesz walczyć? tu nie ma praw. rayden i sp jak zobaczyli po akcji z haxami xwiękowymi co tu sie dzieje to pierdolnęli tym wszsytkim i poszli zamykając cały klan. to jest jeden burdel
O swoje prawa ludziku. Cieszyłbyś się, jakby ktoś ci koło fujary robił? Chyba nie. Czytaj ze zrozumieniem.
wrote:o jakie prawa ty chcesz walczyć? tu nie ma praw. rayden i sp jak zobaczyli po akcji z haxami xwiękowymi co tu sie dzieje to pierdolnęli tym wszsytkim i poszli zamykając cały klan. to jest jeden burdelO swoje prawa ludziku. Cieszyłbyś się, jakby ktoś ci koło fujary robił? Chyba nie. Czytaj ze zrozumieniem.
no naszczęście nikt koło fujary mi nie robi, a dlaczegóż to??!! a no tak bo przecież mój nick nie przewijał się w tematach odnośnie dźwiekowych modów. zdziwko. niesamowite, ale twój nick owszem. więc nie rób z siebie dziewicy orelańskiej, bo temat bytł i jest. i zmien avatar, bo ten mnie już nie podnieca
kto wy ? tu jest mowa o jednej osobie jakbys nie ogarnal, i
jaki to jest dowod? ta mentalnosc ludzi tu mnie rozpierdala..
Jak czujesz się winny to też możesz się przyznać ale nie o tobie pisałem. Winni i ci co śledzili sprawę dobrze wiedzą że chodziło mi o maziego i zarzyna. Dowód został zaprezentowany przez equinoxa i terrora (współczłonków zarzyna z IS) na forum publicznym i jest to cytat z posta zarzyna który się przyznał że dostał czita od maziego. Mi wystarczy taki dowód żeby uznać obu za cziterów i nie potrzebuje wyroku RM żeby to stwierdzić. Nie wiem jak tobie ale zastanów się kogo bronisz.. Myślisz że zarzyn by sobie takiego samobója strzelił tylko po to żeby narobić kłopotów maziemu? Nie sądzę..
powoli caly ten topic przypomina mi cos takiego https://www.youtube.com/watch?v=SBHwyCh-Rfo dajcie sobie na wstrzymanie
troche ;D
no naszczęście nikt koło fujary mi nie robi, a dlaczegóż to??!! a no tak bo przecież mój nick nie przewijał się w tematach odnośnie dźwiekowych modów. zdziwko. niesamowite, ale twój nick owszem. więc nie rób z siebie dziewicy orelańskiej, bo temat bytł i jest. i zmien avatar, bo ten mnie już nie podnieca
Ależ żaden problem. 5 minut roboty. Zakładam temat, piszę w nim o twojej osobie, wstawiam wh.exe, robię fake rozmowę, że dałeś mi rzekomo haxa i że go używasz i masz porobione. Ciekawe co byś zrobił. Proste? Bueh. Więc jeśli nie masz nic więcej inteligentniejszego do dodania, mimo, że nocujesz z tym tematem, to bądź tak łaskawy i zamilcz, bo nie wiesz o co chodzi. A jeśli nie masz nic innego do roboty i bardzo się nudzisz to zrób to samo, co masz na swoim awatarze.
wrote:no naszczęście nikt koło fujary mi nie robi, a dlaczegóż to??!! a no tak bo przecież mój nick nie przewijał się w tematach odnośnie dźwiekowych modów. zdziwko. niesamowite, ale twój nick owszem. więc nie rób z siebie dziewicy orelańskiej, bo temat bytł i jest. i zmien avatar, bo ten mnie już nie podniecaAleż żaden problem. 5 minut roboty. Zakładam temat, piszę w nim o twojej osobie, wstawiam wh.exe, robię fake rozmowę, że dałeś mi rzekomo haxa i że go używasz i masz porobione. Ciekawe co byś zrobił. Proste? Bueh. Więc jeśli nie masz nic więcej inteligentniejszego do dodania, mimo, że nocujesz z tym tematem, to bądź tak łaskawy i zamilcz, bo nie wiesz o co chodzi. A jeśli nie masz nic innego do roboty i bardzo się nudzisz to zrób to samo, co masz na swoim awatarze.
nie lubią cie, chcą cie pograżyć i dlatego zrobili te wszystkie fake tematy i rozmowy. proste. a wszyscy myśleli, że to prawda. musisz zrobić temat po angielsku i popwiedziec te historie. obronisz swoje prawa i dobre imie na które tak długo pracowałeś.