General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

to też się pochwalę Tongue dostałem na zeszłe urodziny razera da 3.5g od kerla <3

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Wow... Super, ze ktoś Tobie wysłał i to ile sztuk hehe Tongue . Nie zapomnij przy każdym otwieranym piffku wnieść soczysty toast za hojnego darczyńce Big grin

Gdybym był przy kasie, to wysłałbym Tobie po 3 rodzaje Gniewosz'a i Roteckie'go. Stopień "mocy" zależy od koloru kapsla - od zielonego przez czerwony do czarnego... Happy Male bo 330ml, ale bardzo przyjemne. Na każde święta kupujemy po 4 sześciopaki. Nie wkleję fotki, bo pisze z komórki.

Wsiadłem do bus'a. W domu od 2h siedzą przy grill'u i opijają udany urlop na Węgrzech. Na miejscu będę za ponad godzinę i łudzę się, ze ostanie dla mnie choć trochę Palinki... Ehhh

EDIT: Dodałem zdjęcia Happy

Sześciopak

Oooo a tych poniżej nigdy nie spotkałem???

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

LoL Niezły kawałek @cml

A tutaj Grabowski mnie rozwalił... hehe

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

@cml bo chyba mnie lubi;]

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

Fajki sa potrzebne, bez nich nie ma jointa, czyste zioło z Bonga to tez pomyłka. Lm light najlepsze. Rzeklem.Alkoholu nie piłem od mojego urlopu, 2 miesiące z kawałkiem. Aha i już mi się ćwiczyć odechciało xd zioło wygrało, może jesienią wezmę się znów za ćwiczenia, szkoda lata.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

brak dyscypliny, motywacji czy widocznych efektow? Big grin

Po co robią takie małe piwka? dla mnie nawet bezalkoholowe powinno być przynajmniej w butelkach 0,7 Tongue Pijąc herbatę czy kawę, zawsze parzę w kuflu Big grin Może jakiś odwodniony chodzę, rozciągnięty żołądek mam. 0,33 lub 0,5 to zwyczajnie mało w gorący dzień, lub na "relaksujący" wieczór z marnowaniem czasu Tongue

Po co papierosy do jointów D+ jako wypełniacz czy jak? D:

wróżę u mnie wzrost cen marihuany d: http://www.skarzysko24.pl/wiadomosci/kronika-policyjna/11282-przeszlo-cwierc-kilograma-marihuany-nie-trafi-na-rynek.html

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

Żodyn czyli Zarzyn Big grin

zarzyn
zarzyn's picture
cml wrote:

Happy faktycznie Podobny. Dobrze że szkoła się zaczyna to może ortografię poprawię

Happy

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

łykam historię, że to najstarszy tego typu mem z okolic ~93 roku?
http://pl.wikipedia.org/wiki/W_Internecie_nikt_nie_wie,_%C5%BCe_jeste%C5%9B_psem