General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

Nie przyszło komuś do głowy, że może był poprostu pijany pisząc tego posta? Happy

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Przyszło, więc zanim napisałem sprawdziłem kilka innych postów i wygląda na to że jest wiecznie napierdolony, a nie pijany

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

madbringer
Madbringer's picture

Mam identyczne wrażenia, jak czytam posty napisane po angielsku przez Was. Thumbs up

kszksz
japierdole's picture

Angielski nie jest naszym ojczystym językiem, więc automatycznie wybacza się więcej, nauczycielu, jezusie, sensei czy jak tam chcesz być zwany ;}

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

XED * MU
xed's picture

macie racje zawsze jak coś mi niepasuje to zauważam to najebany hehe ale jakoś mnie to nie rusza ważne ze mam w tym trochę racji Big grin a jakas dyskusja musi tutaj być .

kszksz
japierdole's picture

Ok, więc masz szansę napisać to na trzeźwo ;}

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Po prostu dziwnie brzmiało to z ust patrioty kochającego swój kraj, kulturę i co za czym idzie ojczysty język Big grin

-C4-KOSZMIT
Rank moderator

Piętrzycie trudności.

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?

◀█ BIG BOB
expedion's picture

I'm surprised that most of the posts I have translated on this thread so far have utterly poor spelling, amazing. You people always suprise me. Anyway, let's continue:

吃驴的阴茎和回复请

madbringer
Madbringer's picture
kszksz wrote:

Angielski nie jest naszym ojczystym językiem, więc automatycznie wybacza się więcej, nauczycielu, jezusie, sensei czy jak tam chcesz być zwany ;}

Wspaniałomyślnie się zrzeknę oficjalnych tytułów, znaj moje dobre serce. Winking

Kiedyś też mnie irytowało jak ludzie kaleczyli język ale doszedłem do wniosku, że przecież na necie głownie pisze się pierdoły a nie klasówki z polaka. Nie ma co się spinać.

Tak z innej beczki, o co chodzi temu kasztanowi tam wyżej? Widzę ostatnio się rozgościł w wątku.