General POLSKI Topic
Nie przyszło komuś do głowy, że może był poprostu pijany pisząc tego posta?
Przyszło, więc zanim napisałem sprawdziłem kilka innych postów i wygląda na to że jest wiecznie napierdolony, a nie pijany
Mam identyczne wrażenia, jak czytam posty napisane po angielsku przez Was.
Angielski nie jest naszym ojczystym językiem, więc automatycznie wybacza się więcej, nauczycielu, jezusie, sensei czy jak tam chcesz być zwany ;}
macie racje zawsze jak coś mi niepasuje to zauważam to najebany hehe ale jakoś mnie to nie rusza ważne ze mam w tym trochę racji a jakas dyskusja musi tutaj być .
Ok, więc masz szansę napisać to na trzeźwo ;}
Po prostu dziwnie brzmiało to z ust patrioty kochającego swój kraj, kulturę i co za czym idzie ojczysty język
Piętrzycie trudności.
I'm surprised that most of the posts I have translated on this thread so far have utterly poor spelling, amazing. You people always suprise me. Anyway, let's continue:
吃驴的阴茎和回复请
Angielski nie jest naszym ojczystym językiem, więc automatycznie wybacza się więcej, nauczycielu, jezusie, sensei czy jak tam chcesz być zwany ;}
Wspaniałomyślnie się zrzeknę oficjalnych tytułów, znaj moje dobre serce.
Kiedyś też mnie irytowało jak ludzie kaleczyli język ale doszedłem do wniosku, że przecież na necie głownie pisze się pierdoły a nie klasówki z polaka. Nie ma co się spinać.
Tak z innej beczki, o co chodzi temu kasztanowi tam wyżej? Widzę ostatnio się rozgościł w wątku.